Monday, September 10, 2012

JAMBATAN PALEKBANG - KG.CHINA! DOKUMEN PERJANJIAN DGN PEMAJU DIDEDAHKAN!


Masihkah kau ingt?? hehe.. wa sure semua masih ingt pasal projek yg diketuk dipalu dicanang oleh rejim Nik Aziz dulu. Begitu GAH nya mereka pada ketika itu siap panggil Sultan Kelantan lg datang rasmi. SULTAN PUN KAU TIPU YE NIK AZIZ?!!

BK sdiri pun ada memori masa majlis meletak batu asas itu. Masih trbayang wajah2 kegembiraan rakyat2 sekitar Palekbang khasnya dan Tumpat am nya krn mereka branggapan dgn ada nya jambatan itu, pastinya akan memudahkan urusan harian mereka utk brulang-alik ke Kota Bharu. Tp itu hanya pd ketika itu.. Sekarang? tiada lg bayangan itu.. tp disebabkan 'kecerdikan' Nik Aziz dan pencacai2nya, kegagalan projek ini dapat diselindungkan dgn imej warok dong wabar kok.. dgn dalil2 yg diputar belit.. dan akhirnya UMNO jgk yg dpersalahkan atas alasan tidak memberi bantuan.. puiiii!!!!!

Dah dah dah... jom ke tajuk utama balik. Seperti yg semua dah tahu. Kerajaan Negeri Nik Aziz telah mngadakan prjanjian dgn sebuah syarikat LIZIZ STANDACO SB bagi pembangunan Lembah Sireh. Dan dlm perjanjian itu secara jelas dinyatakan bahawa Syarikat ini mesti memberi sumbangan balik bagi pembinaan Jambatan Palekbang - Kg. Cina tetapi telah dinafikan secara 'keras'nya oleh kerajaan Nik Aziz. NAHHH!! Cer tengok salinan dokumen prjanjian kat bawah ni! Apa kami ke kamu yg tipu?!

click to enlarge

Dan sampai sekarang knp masih diam je psl projek ini?!!! Nik Aziz tolong jwb. kami xmahu 'admint' facebook n twitter Nik Aziz yg jwb. Kami mau Nik Aziz sdiri yg jwb!! Dasar lebai korhe... APA PUN XBOLEH!!

UMNO SELAMANYA!!!

4 comments:

Anonymous said...

kalau syarikat dah bagi 150juta mana pergi duit tu.

Bicara Kelantan said...

entah la labu.. labi pun xtahu... :)

Anonymous said...

Kesian...rupanya admin ni tak faham rupanya...baco molek gak 'agreement' hak demo tepek tu...kesian...

anti bohmau said...

dah diluluskan ka dop? kalu dah lulus, kerajaan negeri yg kena bina ko atau pemaju yg bina? kalu kerajaan negeri atau pemaju kena bina, bakpo sampai ari ni tak siap2nyo?
tok guru tak payah bertanggungjawab ko jambatan yg dia janjikan tak dibina? kalku iyapun pas nak cari pitis, jgnla gadaikan harapan rakyat!!!
susahla dok main ayat 'kalu' 'kalu' ni!!! buah kalu ni kalau ada, berok make pun mapuh!!

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...