Tuesday, March 5, 2013

KENAPA GUNA AIR-ASIA UTK HANTAR TENTERA KE SABAH?! INI JAWAB DIA KPD SI BANGANG!








Jadi begitulah  jawab die kpd si bangang diluar sane yg cube nak mainkan isu ini. bodo pah katah belikat!

tq blogserius

8 comments:

Anonymous said...

Ada satu lagi....ATM mempunyai kontrak catar udara dgn Air Asia dan MAS.Jadi yang bangang2 yang nak pertikaikan tu lain kali buat kajian sebelum nak menuduh yang bukan2.

Anonymous said...

sudah tentu kerajaan terhutang body dgn tony tak gitu

laguna said...

pakai username anon ape barang seh...

kasim baba said...

sape yg pertikai perwira kita pki air asia mmg bangang... agak korg cukup ke kapal terbang tentera... klu x minta pki air asia, dah berapa rmi agaknya yg terkorban diseberang kan...

Anonymous said...

lihatlah, betapa bodohnye sapa yg komen pasal guna airasia tu, itu sume pasal otak dh tepu nk pelekehkn usaha kerajaan...tp tgk balik pe usaha PR lakukn utk atasi masalah ini... xde, nk bg makin celaru ada la...one word that is suitable to address those who comment about the use of airasia....BANGANG..1 MORE TIME...BANGANG... ade yg nk bantah gelaran ini...silakn

parti tupperware said...

Pasal naik air asia pun nak jadi isu ke? SENGAL sangat... Bukannya memudaratkn pun... Uishhh,.. Pelik..

Anonymous said...

Yang diguna tu pesawat milik syarikat Malaysia sendiri... kalau guna pesawat Singapore Airlines tu lain lah... boleh lah nak persoalkan...ini guna pesawat di negara sendiri malah dijadikan isu...

Anonymous said...

bukan pakar tentera tapi tiba2 jadi pakar haiz...itula yg jadi kt bloggers2 yg cuba memperlekehkan pasukan keselamatan kita. X jadi kt tmpt diorang bole la bising, jadi depan rumah diorang baru la tau nk rasa bersyukur dgn pengorbanan pasukan keselamatan kita.

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Koleksi Artikel