Friday, April 12, 2013

[VIDEO SEX] MUSTAPHA ALI TLNG BERSIHKAN NAMA PAS!


Kalo video Nuar, video Azmin, video pemimpin2 muda PAS kami langsung xheran. tp bila Mustapha Ali sendiri, kami memang terkejut! ade rase geram, rase sakit hati krn kamu antara pemimpin tertinggi PAS! sebuah parti yg yg membawa imej 'Islam'. walau kami bukan PAS, tp kami melayu. Dan apabila disebut PAS, kaum2 lain dgn sendiri akn trbayangkan wajah2 Melayu.

Kami mohon Mustapha Ali bersuara, atau ambil tindakan trhadap individu yg sebarkan video ini jika benar bkn beliau pelaku dalam video ini! kami malu!!

video

Nak tgk video yg lg detail klik sini atau sini  (pengguna tab atau smartphone mngkin xdapat tgk video ni. sila tgk melalui pc atau laptop)

Harap2 ini bkn Mustapha Ali.. huhuhu...


7 comments:

Abdul Jamal said...

Ade video full.?

Abdul Jamal said...

Susah aku nk caye klu xde video full..stakat gbr, aku boleh edit. Kan..kan..kan..

Bicara Kelantan said...

video full tgk kat link BK dah bagi

Anonymous said...

Terbaik dari ladang PAS.... sesuatu yang pemimpin UMNO tak berani lakukan

http://goo.gl/ZgX52

Anonymous said...

ada full dalam youtube..kata dah kena tangkap

skinny. said...

susah nak caya...tapi sora n muka same hikhikhik... rasa memang dia lah ..at first aku tak caya..tapi bila tengok sendiri memang DIA lah mustapha ali..masak la mung.. memang menjengkelkan perangai camni.. cakap tak serupa bikin!. calar imej PAS saja.. nak kata bini pun bukan sbb dia kasi duit akekek... habis laa... gamba pun berwarna..

Anonymous said...

BK to sape....link plizz

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Koleksi Artikel