Tuesday, February 12, 2013

MAHLIGAI MEWAH NIK AZIZ DIBONGKAR!!! ZUHUD NYERR...


Berpuluh2 tahun rakyat dijaja dgn ke'zuhud'an Nik Aziz.. beliau digambar sbg seorang menteri besar yg amat2 bersederhana dalam sgala hal.. xseperti pemimpin yg lain yg pentingkan kemewahan, beliau xpentingkan duniawi.

Dulu beliau pernah keluarkan kenyataan nak naik proton saga je sbg knderaan rasmi, tp tup2.. NAHHH!! marcedih boh!!! plat "DV 1" lagi tu... nbr plat pong brapo ribu doh.. zuhud nyo..



Terima kasih kpd rakan blogger Gelombang Kick di atas pembongkaran mahligai mewah Nik Aziz. Nok buat rumah xder masalah.. tp jgn tipu rakyat cakap duduk rumah kayu je, tipu rakyat konon2nya kita ni zuhud sgt...  pastu ada pulak 'puyuh2' beliau yg cuba prtahankan beliau cakap yg belakang tu adalah asrama sekolah tahfiz.. hari demi hari, Allah makin tunjukkan siapa kamu sbenarnya wahai Nik Aziz.. bertaubat lah..



full artikel : Gelombang Kick

4 comments:

papa jahat said...

Kenapa tak percaya ka. ..!!! Pok nik bukan kerja moreh getah hari2 tarik getah sekerap tapi dia kerja jdi menteri besar Kelantan wehhhh...gaji besar tu...tak kan nak duduk rumah mcm reban ayam. Nampak sgt rakyat Kelantan ni tak ambik tahu tentang hidupan ketua menteri besar mereka.

Anonymous said...

papa jahat, kat mana hang jumpa jawatan 'ketua menteri besar'? tu sama ke dgn PM? lg tinggi jawatan nik aziz nampaknya hehehe main belasah je.

SHAHRUL AFZAN said...

HAAA KETUA MENTERI. DOA SURUH JADI PM TU

Anonymous said...

bukan tipu tapi 'ter'tipu...dulu pernah ada niat jahat kaum munafik bongkar kononnya banglo mewah TGNA...mungkin yg tak tau jatuh percaya tapi org utara terutamanya org perlis, rasa lucu sungguh...lawak sgt...n sewaktu dgnnya...yg dikatakan banglo mewah tgh sawah tu ghupanya ghumah TUAN BENDANG di PERLIS...siap ada lif lagi rumah tu...tak caya pi melawat...bukan TUAN GURU NIK AZIZ...aduyai...beghape kali mau tipu ni....

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Koleksi Artikel