Monday, December 24, 2012

KENYATAAN AKHBAR BRKENAAN NIK AZIZ BERI KONSESI BALAK KPD 2 PEMIMPIN DAP



1. Nik Aziz sbg MB harus mnjawab dan menjelaskan kpd rakyat stelah pengakuan tlh dibuat oleh kedua2 pimpinan DAP ini sdiri, bukan memakihamun media dan BN.

2. Kenapa penganugerahan ini harus diberi kpd pimpinan DAP ini? Jika penganugerahan ini bertujuan untuk mnentukan halatuju sesuatu kputusan, maka Nik Aziz dgn jelas telah merasuah 2 pimpinan DAP dr Perak ini.

3. Adakah Nik Aziz sudah lupa bhw Ngeh Koo Ham merupakan manusia laknat yg telah menghina Rasulullah s.a.w dlm isu filem Innocence Of Muslim?. Jika hanya prsepakatan dlm PAKATAN Nik Aziz sanggup mnjadi pelacur politik dgn mnghalalkan sgalanya demi kuasanya sbg MB maka rakyat Kelantan khususnya harus mnuntut Nik Aziz utk mnjelaskan isu ini bkn hanya skadar menafikan  shj.

4. Saya mndesak agar Nik Aziz mnyaman segera blogger PISAU.NET jika prkara ini tidak benar. Jgn hanya mngeluarkan kenyataan utk saman dan menari dgn rakyat yg tidak mngetahui tntang kbenaran isu ini. Jika Nik Aziz benar, sila kemukakan dan prcepatkan proses saman terhadap blogger trsebut!


Wan Khairul Ihsan
Presiden OMBAK
Orang Muda Berpadu Anti Korupsi

5 comments:

Anonymous said...

Muka Presiden Ombak mcm penyangak.. Pergi cermin diri dulu bro..

Anonymous said...

Anon9.47pm

Kalau hang tu cerdik Jawab ler isu ni jgn dok kutuk peribadi sapa2 lak...klu tkleh jwb isu diam2 jer la...


bodopiang

arif alif said...

Org jawab doh 2.. Lagumana?x puas hati lg ko.. Nak detail g jupa awg dek nuh..

arif alif said...

Duk kutip amek cerita tepi lokang.berat 66

Anonymous said...

Bakpo nak kena gi tanya Awg Adek? Dia bagi surat sokongan jah, hok lulusnya(dan bulih pitis sumbangan syarikat rm1.5j) tu adalah kerajaan Pas! Hok bulih tanohnya cino DAP! Nok belit kut mano lagi??

WY

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...