Tuesday, September 24, 2013

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI!


Apa masalah dgn perempuan ni ye? akhlak zero. Dulu pernah sekali die gelar Tan Sri Annuar Musa 'anjing'. Lpas tu dgr2 crite die xngam dgn makmertue die (emak matyo). dgr cerite nye die marah bile Matyo beli itu ini bagi kat emak die.



Dan yg terbaru ni plak die gi maki hamun pengawal keselamatan yg mintak die jgn parking tempat xleh parking. Kesian kat pakcik tu.. Apa perempuan ni memang asal baka busuk ke?


video


Kesian jgk kat Mat Yo yg dpt istri macam ni.. semoga die dpt ubah istri die jd lbh baik..

6 comments:

Unknown said...

Mmg baka mulut busuk kot sedap2 je maki org laki die lak tgk jer dlu kate someone anjing ni die lak mcm makhluk mughallazah tu

Anonymous said...

Memang sial bini mat yo . Karier laki macam hampeh kontroversi aje lebih mulut longkang kesian mak bapak yang lahirkan baka macam nie. Aku betul hot atas kurang ajar yang busuk. Jom boikot Mat Yo

Anonymous said...

woi babi sial haramjadah punya betina..aku rasa masa kau lahir dulu kat kandang babi dan kau dah makan taik babi tu ...mulut kau macam selalu hisap batang konek babi dan anjing...silap2 sebelum kau kawin dgn mat yo.lobang pantat kau dah kena godak dgn mat2 nepal dan bangla kat malaysia ni kot...silap2 kau ni anak haramjadahhhhhh!!!!

Anonymous said...


hahahaha, minah ni is the lawak punya minah. manalah si pemain bola tu jumpa minah ni, dalam jamban kut? dalam gamba pegang kek tu, untung jadi rantai. kenapa untung jadi rantai??? cuba tenggok gamba tu, kan untung jadi rantai dapat masuk celah2 tu? dari tu aje, tau minah ni macam mana character dia. minah, tau makna character tak? misti tak tau, minah bodoh, mana lah tau....

Anonymous said...

Serakang 1Malaysia dok maki hamun sumpah seranah bini Mat Yo.. Ntah ape lagi jadi pasni. Ntah2 dah ada yg nak hantar Santau kot!

Anonymous said...

Sekarang 1Malaysia dok maki hamun sumpah seranah bini Mat Yo.. Ntah ape lagi jadi pasni. Ntah2 dah ada yg nak hantar Santau kot!

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...