Monday, May 7, 2012

KEBENGONGAN PUDIN TIONG (KHUSUSNYA) & KEBODOHAN CHAI PR (UMUMNYA)Sebelum ini kita didedahkan oleh Pudin Tiong tentang Pengerusi dan Timb. Pengerusi SPR adalah ahli UMNO. Setiausaha Agung PKR itu dgn yakin dan tiada teragak-agak mendakwa, Abdul Aziz menjadi anggota cawangan Sri Ampang Baru (bahagian Ampang) manakala Wan Ahmad pula di cawangan Kubang Bunggor (Pasir Mas) di Kelantan. Dan salakan beliau disambut dgn sahutan bertalu-talu dari para2 CHAII nya.. Ini bengong...


Tp Pengerusi  SPR & Timbalan nye cool je.. haa.. ini makan die.....


1.


“Saya yang memegang jawatan Timbalan Pengerusi Tetap Umno Cawangan Bunga Daisy, Putrajaya, bukan seperti dakwaan dalam sebuah blog,” kata Abd Aziz Mohd Yusof, 53. Pemandu di Bahagian Kabinet, Jabatan Perdana Menteri (JPM) itu menganggotai Umno 30 tahun lalu dan memegang jawatan di cawangan berkenaan dua penggal dalam tempoh 10 tahun itu.

 Abd Aziz yang sama nama dengan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof tampil menafikan tuduhan­ di blog bahawa Pengerusi SPR itu memegang jawatan Timbalan Pengerusi Tetap Umno Cawangan Bunga Daisy, Putrajaya. Beliau terkejut ia dijadikan isu oleh pembangkang, sedangkan ia tidak benar.

Fitnah Pudin sebenarnya telah memalukan PKR sendiri ...

 “Ini permainan biasa pembangkang yang cuba menjatuhkan imej Umno dan mengelirukan rakyat. “Saya menasihatkan mereka (yang terlibat) hentikan fitnah ini,” katanya. Anak kelahiran Pedas, Negeri Sembilan ini berkhidmat sebagai kakitangan kerajaan sejak 1979.


2.Ahli UMNO Cawangan Kubang Bunggor, Wan Ahmad bin Wan Omar mengecam tindakan Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail menggunakan identiti beliau sehingga dikaitkan sebagai Timbalan Pengerusi SPR, Datuk Wan Ahmad bin Wan Omar.  
Peniaga kedai makan berusia 63 tahun itu kesal dengan tindakan tanpa usul periksa parti itu yang menggunakan maklumat peribadi dari kad pengenalannya untuk mendesak Timbalan Pengerusi SPR itu meletakkan jawatan.

Wan Ahmad berkata nombor kad pengenalannya 490101-03-5179 telah digunakan oleh Saifuddin untuk dimuatkan kedalam kenyataan media PKR yang dikeluarkan pada 27 April lalu. 


NAHH!! AMIK KAU PUDIN!!! BRASO BIJOK BEDOOH DOH TU BKALI!! XDOP PASAL2 BLH MALU SAJO... PUII!!!

UMNO SELAMANYA!!!No comments:

NIK AZIZ PERMAINKAN KALIMAH ALLAH!

Promote your blog!

Mana-mana yg berkenaan yg nak blog die di link kan dlm blog ni blh tinggalkan pesanan kat komen ek.. peace! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Koleksi Artikel